Philips Hue starterspakket

Philips Hue Starterspakket

Een Philips Hue Starterspakket is, zoals de naam al verklapt, voor mensen die nog niet in het bezit zijn van Philips Hue. Er zijn verschillende soorten Philips Hue starterspakketten verkrijgbaar. Alle pakketten zijn in ieder geval voorzien van een Hue Bridge en een lichtbron. Zo kun je gelijk van start en beginnen met de installatie, want meer heb je niet nodig om te kunnen starten. Philips hue lampen zijn verkrijgbaar in 3 soorten, zo ook de starterspakketten. Een starterspakket is verkrijgbaar in de variant White, White Ambiance en Color & White Ambiance. De verschillen tussen de lampen kun je hier vinden. Wanneer je begint aan de installatie van Philips Hue heb je een sterke wifi verbinding nodig en een smartphone of tablet om de Hue app op te kunnen installeren.

philips hue starterspakket
philips hue starterspakket E27

Philips Hue E27 Starterspakket

Color & White Ambiance

philips hue starterspakket GU10

Philips Hue GU10 Starterspakket

Color & White Ambiance

philips hue white ambiance starterspakket e27

Philips Hue E27 Starterspakket

White Ambiance

Soorten

Er zijn verschillende soorten Philips Hue Starterspakketten te koop. De keuze is aan jezelf om te bepalen met welke type lichtbron je wilt starten. Met de GU10 starterspakket vervang je de dure halogeenspots en met de E27 Starter Pack de ouderwetse gloeilamp. Er zijn ook uitgebreidere startkerkits verkrijgbaar bijvoorbeeld i.c.m. Google Home.

Noodzakelijk

Als je wilt starten met Philips Hue ben je niet verplicht om een Philips Hue Starterspakket te kopen. Je kunt er ook voor kiezen om een Hue Bridge en losse lampen te kopen. Het kiezen van een Starterspakket heeft wel als voordeel dat je minder betaald, dan wanneer je alles los koopt. Na het aanschaffen kun je andere lichtbronnen eenvoudig toevoegen.

Uitbreiden

Een Philips Hue starterspakket kun je naar keuze uitbreiden met verschillende producten uit de Philips Hue range. Je kunt alle soorten Hue lichtbronnen koppelen aan alle starterspakketten. De combinaties zijn dus eindeloos en kent geen grenzen binnen Hue. Ook wanneer je jouw buitenverlichting wilt koppelen is dit geen probleem.

Bestel nu je Philips Hue Staterspakket